Grankvist

on

Ibland kan jag tycka att även de underligaste saker kan vara vackra. Här har en grankvist fastnat i insuget på fars skoter.

Det är inte den bästa skärpan och inte heller den bästa bilden, men jag gillar den ändå. Det är något speciellt med den, färgerna och att den inte är perfekt gör att jag tycker ännu mer om det. Jag tror att jag ska framkalla den och hänga upp den på väggen i mitt nya lilla hus. Kanske i köket, där alla kan se den. Vad tycker ni om den? 

Annonser

2 kommentarer Lägg till

 1. SoF skriver:

  Hmmm. (tänker)

  Nu ska jag säga vad jag tycker – så håll i dig. ;)
  Jag gillar mycket i bilden. Detaljer fotade på nära håll, där man egentligen inte vet vad man tittar på gillar jag skarpt.
  Färgtonen och formen nere till vänster känns mjuk och konstnärlig.

  Själv skulle jag tagit bort grankvisten (häpp!) och beskurit bilden längst upp i höjd med överkanten på ”muttern” längst bort till höger, och även redigerat den (”muttern” alltså) lite så att den hade blivit hel och rund.
  Lättast (om man skulle göra bilden precis som jag föreslår) hade väl helt enkelt varit att ta en ny bild – om man ev. inte tycker det är kul att leka med redigeringsprogrammen.

  Men egentligen är det svårt att råda någon annan för det är så mycket som är personliga känslor i de bilder man tar.
  Jag är säker på att de som tittar på mina bilder inte alls upplever/känner det som jag själv gör, och ingen annan kan heller veta vad som rörde sig inom mig vid fototillfället.

  Personligen tycker jag det är svårt att lämna åsikter om andras bilder på ett konstruktivt sätt. Jag är ju inget proffs, men nu har jag försökt och jag hoppas att du inte tar illa upp.

  Varma kvällshälsningar!

 2. BruniusArt skriver:

  Vafals! ska du ta bort min grankvist :O

  Nej men skämt å sido så kan jag förstå vad du menar, det hade säkert blivit en bra bild om man beskurit den och fixat muttern. Dock är det mycket jobb för att få till det med denna bilden och då tar jag nog hellre om den i ett senare läge ;)

  Det som jag verkligen fastnade för är just granvisten(kan bero på att jag är otroligt allergisk mot gran och skulle aldrig våga gå såhär nära en levande gran).

  Jag är dock mycket glad över att höra konstruktiv kritik och ännu mer glad för att du vågar säga vad du tycker.. Det är för många som håller igen med sina åsikter för att vara snälla, men det blir istället bara motsatt effekt för då kan inte fotografen utvecklas.

  men det jag är mest glad för är att du tittade tillbaka in hos mig :)

  Varma morgonhälsningar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s