Springmeet Östersund

on

Bättre sent än aldrig kanske bör bli mitt nya motto. Det har nästan gått ett år sen mitt förra inlägg. Jag har helt enkelt haft ett fullspäckat schema med jobb, flytt och att  vara nybliven sambo. Men nu så, nu är datorn lagad efter ett gigantiskt haveri och nu är det dax för lite uppdatering!

Springmeet2013

Här uppe i Jämtland kommer sommaren alltid sent. Så i maj när barmarken äntligen kommer så skyndar vi oss ut med jänkarna och drar till med ett ordentligt Springmeet. Trots avsaknad av blommor i väggrenen och varma kvällar så håller vi hoppet om sommar uppe med gamla härliga veteranbilar och v8muller.

Hotrod

Fälten på Optands gamla flygplats fylls till brädden med gamla veteranare och det strömmar rockabilly ur var och varannan högtalare. På kvällen flyttar sig festligheterna in till Östersunds gator och torg och crusingledet håller i sig till långt in på sena natten.

Pontiac Catalina 59

Det var även Bonnevillens första tur med den nya lacken, nog för att det är en hastigt lagd garagelack, men den skyddar plåten och får bilen att se klart mycket bättre ut tills vi har möjlighet att påbörja en seriös renovering. Vi träffade även på ett syskon till Bonnevillen på gatorna i stan, en tjusig röd 59’a Catalina, kul inslag på första cruisingen!

Pontiac Bonneville 59

Efter en härlig cruisingrunda med Bonnevillen, lite koknig i utkanten av stan och varierande men fantastiskt sällskap så placerade vi oss i rondellen med kameran och njöt av alla fantastiska bilar som gled förbi ända tills tiden var inne att fara hem.

Pontiac GTO

Allt som allt en lyckad träff även i år och en bra start på sommarens äventyr i Pontiacen!

HGW Stationwagon

 

Truck Vintage

 

Buick

 

Hotrod Green

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s