Springmeet Östersund 2014

on

DSC_0177

Nu var det återigen dax att välkomna sommaren till Östersund, detta görs ju helt klart med goda vänner på Springmeet. Hela stan fylls med fantastiska bilar och underbart folk.

Oldsmobila & Pontiac

Custom

Iår blev det tillochmed publikrekord och lägligt nog till första gången med Krantz Challage, kan ju vara det som gjorde det dock. Detta trots att det i år var den 17 maj, norges nationaldag, vilket jag trodde innebar ett Springmeet utan norskar. Tur att hag hade fel!

DSC_0151

DSC_0081

Själva åkte vi Pontiac Bonneville 59 i caravan från Järpen in till Ope med farsgubben framför oss i en Oldsmobile Nighty Eight 69. Vi var ett glatt gäng i båda bilarna, alla spända inför dagens alla upplevelser.

DSC_0054

DSC_0049

Det tog inte mer än att vi klev ur bilen inne på området så tappade vi bort varann, själv ser jag ju bara ut genom kameran och den ger ju en rätt snäv världsbild där det är lätt att bli ensam kvar.

DSC_0077

DSC_0032

Vi fann varann lite då och då, alltid med ett stort leende på läpparna. Efter en hel dags strosande bland alla finbilar inne på området så var det snart dax att bege sig ut och leta mat. Vi samlade hela glada gänget på Tages uteservering på frösön, himla goda hamburgare även om min kära sambo utan tvekan hade kunnat slänga i sig tre till.

DSC_0154

DSC_0233

Med en ny chafför i Pontiacen så styrde vi skeppet mot travparkeringen och kvällens cruising. Parkeringen fylldes fort med bilar och det spelades riktigt bra musik på scenen. Cruisingen var lång och välfylld och det blev ju utan tvekan en kväll värd att minnas. Kvällen hade självklart inte varit densamma utan våra fantastiska vänner som fyllde vår bonneville med äkta underbar kärlek hela kvällen!

DSC_0136

DSC_0116

DSC_0107

DSC_0087

DSC_0268

DSC_0277

DSC_0294

 

 

Annonser

2 kommentarer Lägg till

  1. galeriaredelius skriver:

    Jag är inte inne i bilvärlden själv, men jag njuter verkligen av alla otroligt läckra foton! Speciellt närbilderna med alla blanka detaljer.

    1. BruniusArt skriver:

      Nej man behöver ju verkligen inte vara biltokig för att uppskatta vackra detaljer, och det finns det ju gott om på dessa gamla bilar. De producerades trots allt på den tiden då man hade lite extra finess på bildesignen :) Det gör fotograferandet till en ren fröjd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s