Onsdagsträff på Svea Park i Kaxås

Onsdagsträff Kaxås (13)

Det har blivit få onsdagsträffar för oss i år, men nu var det äntligen dax igen. Med strålande sol och en värme utöver det vanliga så lastade sambon och jag in Yaser och Hermon i Bonnevillen och for till Kaxås.

Onsdagsträff Kaxås (11)

Onsdagsträff Kaxås (10)

Det fantastiska vädret drog gott om folk och parkeringen fylldes på rätt fort med alla möjliga fantastiska fordon. Alla i väldigt olika skick, Cadillac med buntbandlagad grill ser man ju inte varje dag. Sprang även på en av drömbilarna på området, en Desoto, ja en sån skulle man haft…

Onsdagsträff Kaxås (1)

Onsdagsträff Kaxås (16)

Onsdagsträff Kaxås (15) Onsdagsträff Kaxås (14)

Vi knatade sedan runt i några timmar bland motorcyklar, mopeder och en parkering full av veteranare från både Östersundstrakten och Järpenområdet. Himla trevligt. Vi fick även i oss lite gott fika tillsammans med fint sällskap, för det är ju trots allt grejjen med onsdagsfika ;)

Onsdagsträff Kaxås (8)

Onsdagsträff Kaxås (3)

Det var gott om nya bilar för mig, en Borgward Isabella har jag aldrig sett förr, och kan tänka mig att de inte är speciellt vanliga överlag. Speciellt inte i detta toppskick. Världens sötaste Skoda Felicia hittade jag med, vore något för syrran att fara å handla i :)

Onsdagsträff Kaxås (9)

Onsdagsträff Kaxås (7)

Onsdagsträff Kaxås (12)

Custombilar är ju alltid kul att se, speciellt gamla byggen. Synd bara att Chevan ovan tappat en hel del spackel på sidan, men den är lika frän ändå! Sägs vara ombyggd från en fyrdörrars en gång i tiden, numera tvådörrars med manuell låda..

Onsdagsträff Kaxås (18)

Onsdagsträff Kaxås (17)

Onsdagsträff Kaxås (4)

Onsdagsträff Kaxås (5)

Onsdagsträff Kaxås (2)

Efter några timmar i Kaxås var det återigen dax att styra Bonnevillen hemåt, först vatten och sen full fart mot Ocke igen :) Nästa träff för oss blir Agdas Café i Mattmar, nästintill ett stenkast hemifrån, så dit ska man nog lyckas ta sig. Ser redan fram emot det!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s